Bootcamp training in Enschede

Waarom Bootcamp?

De ervaring leert dat wanneer mensen samen sporten de focus beter is en men de lat voor zichzelf hoger legt.
Durf jij de uitdaging aan?

Bootcamp training in Enschede

Focus Personal Training biedt een uitdagend bootcamp pakket aan waarmee o.a. kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen worden getraind. Een bootcamp lessenreeks duurt 4 weken en in week 5 zal dit worden afgesloten met een challenge day! Het woord ‘challenge’ omvat alles en wordt jij uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen! De groepen bestaan altijd uit 6 tot max. 8 personen zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor jou.

De dagen waarop de bootcamp trainingen zijn:

Zaterdag (wekelijks) om 10.00 uur

Dinsdag om 19.30 uur (bij voldoende animo, aanmelden kan vanaf NU dus wees er snel bij want VOL = VOL)

Enkele training

7,50 / per persoon
  • 1 x Bootcamp
  • max. 6 tot 8 personen

Duo training

20 / per duo
  • 1 x Bootcamp
  • 2 personen

Wat ik voor je kan doen:

Personal Training (1 op 1)

Bootcamp training

Online coaching

Succesverhalen

Naast het voedingsplan heeft Kars mij ook begeleid in de sportschool om ook in spiermassa aan te komen. Hiervoor heb ik personal training gehad om de basis techniek van de oefeningen onder de knie te krijgen. En een passend schema waarmee ik veel resultaat hebt geboekt.​

Mijn doel was verantwoord afvallen, door het creëren van een nieuwe lifestyle die ik ook kan vast houden. Dit heb ik bereikt dankzij Kars. Hij weet precies op het juiste moment de juiste op maat gemaakte adviezen te geven, originele trainingen en zeer prettige coaching. Echt een aanrader!

Ik ben een 50+ die door een te drukke baan niet echt zin heeft om als een duffe gast na het werk bij een fitness center rond te hangen. Het trainen bij FOCUS geeft mij veel plezier. Vooral door de persoonlijke aanpak van Kars. Daarnaast vliegt de tijd om als je traint met een leuke groep van mensen.

Volg Focus op Social Media