Online coaching / voeding- en
trainingsschema op maat

De voordelen van een voeding- en trainingsschema

Een persoonlijk schema toegespitst op jouw leven maakt het eenvoudiger om het juiste te eten en voldoende te bewegen. Realistische persoonlijke schema’s maken een doel haalbaar en zorgt voor blijvende resultaten.

Voeding- en trainingsschema's

Hoe gaat het in zijn werk? 

1. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.

2. Indien jij geïnteresseerd bent in een voedingsschema en/of trainingsschema, stuur ik een vragenlijst op. Vul deze vervolgens in. 

3. Binnen 5 werkdagen ontvang jij een persoonlijk schema die geheel is toegespitst op jouw leven en wensen.

Trainingsschema op maat

50
  • 8 Weken
  • Schema afgestemd op jouw doel (aankomen, afvallen, algemene fitheid, conditie verbeteren, etc.)
  • Bereikbaar voor vragen via mail en/ of app

Wat ik voor je kan doen:

Personal Training (1 op 1)

Bootcamp training

Online coaching

Succesverhalen

Naast het voedingsplan heeft Kars mij ook begeleid in de sportschool om ook in spiermassa aan te komen. Hiervoor heb ik personal training gehad om de basis techniek van de oefeningen onder de knie te krijgen. En een passend schema waarmee ik veel resultaat hebt geboekt.​

Mijn doel was verantwoord afvallen, door het creëren van een nieuwe lifestyle die ik ook kan vast houden. Dit heb ik bereikt dankzij Kars. Hij weet precies op het juiste moment de juiste op maat gemaakte adviezen te geven, originele trainingen en zeer prettige coaching. Echt een aanrader!

Ik ben een 50+ die door een te drukke baan niet echt zin heeft om als een duffe gast na het werk bij een fitness center rond te hangen. Het trainen bij FOCUS geeft mij veel plezier. Vooral door de persoonlijke aanpak van Kars. Daarnaast vliegt de tijd om als je traint met een leuke groep van mensen.

Volg Focus op Social Media