Personal Training in Enschede

Waarom FOCUS personal training?

1 op 1 training met focus op het resultaat. Naast het ‘fysiek’ trainen van het lichaam, is ‘voeding’ een belangrijk onderdeel van jou traject. Natuurlijk is er ook ruimte voor een praatje en kan de training als uitlaatklep dienen na een drukke (werk)dag.

Personal training in Enschede

Een training gefocust op jou. In een professioneel ingerichte sport studio met alle nodige materialen werk jij samen met mij aan jouw gestelde doel(en). Dit doel wordt vastgesteld in een intakegesprek. Jouw wensen gecombineerd met fysieke metingen en een vragenlijst gericht op jouw gezondheid vormen de basis voor een goede start.

Gedurende het traject wordt de voortgang gemeten en vastgelegd om de focus naar jouw doel vast te houden.

Een trainingspakket bij Focus Personal Training is altijd inclusief bootcamp. Deze outdoortraining draagt bij aan vele trainingsdoelen en is een mooie afwisseling in elk trainingsschema. Bij het intakegesprek kun jij uiteraard aangeven wanneer je wenst enkel 1 op 1 training te volgen.

Basic

Personal Training
  • Nul-, tussen- en eind meting
  • 1 x per week Personal Training
  • 1 x Bootcamp
  • Voedingsadvies

Wat ik voor je kan doen:

Personal Training (1 op 1)

Bootcamp training

Online coaching

Succesverhalen

Naast het voedingsplan heeft Kars mij ook begeleid in de sportschool om ook in spiermassa aan te komen. Hiervoor heb ik personal training gehad om de basis techniek van de oefeningen onder de knie te krijgen. En een passend schema waarmee ik veel resultaat hebt geboekt.​

Mijn doel was verantwoord afvallen, door het creëren van een nieuwe lifestyle die ik ook kan vast houden. Dit heb ik bereikt dankzij Kars. Hij weet precies op het juiste moment de juiste op maat gemaakte adviezen te geven, originele trainingen en zeer prettige coaching. Echt een aanrader!

Ik ben een 50+ die door een te drukke baan niet echt zin heeft om als een duffe gast na het werk bij een fitness center rond te hangen. Het trainen bij FOCUS geeft mij veel plezier. Vooral door de persoonlijke aanpak van Kars. Daarnaast vliegt de tijd om als je traint met een leuke groep van mensen.

Volg Focus op Social Media