Succesverhalen

Waarom FOCUS personal training?

1 op 1 training met focus op het resultaat. Naast het ‘fysiek’ trainen van het lichaam, is ‘voeding’ een belangrijk onderdeel van jou traject. Natuurlijk is er ook ruimte voor een praatje en kan de training als uitlaatklep dienen na een drukke (werk)dag.

Behaalde resultaten met FOCUS personal training

5/5

Naast het voedingsplan heeft Kars mij ook begeleid in de sportschool om ook in spiermassa aan te komen. Hiervoor heb ik personal training gehad om de basis techniek van de oefeningen onder de knie te krijgen. En een passend schema waarmee ik veel resultaat hebt geboekt.​

Meer spiermassa met personal training in Enschede
5/5

Mijn doel was verantwoord afvallen, door het creëren van een nieuwe lifestyle die ik ook kan vast houden. Dit heb ik bereikt dankzij Kars. Hij weet precies op het juiste moment de juiste op maat gemaakte adviezen te geven, originele trainingen en zeer prettige coaching. Echt een aanrader!

Resultaten door personal training in Enschede
Afvallen door personal training in Enschede
5/5

Ik heb bij Kars personal trainingen gevolgd. Vooraf had ik naar mijn mening een onbereikbaar doel. Kars heeft mij met zijn enthousiasme weten te overtuigen en na iedere training kwam ik met veel positieve energie in huis. Ook voelde ik me heel erg op mijn gemak. Dankzij de personal trainingen heb ik grenzen weten te verleggen en mezelf uitgedaagd met als eindresultaat een behaald “onbereikbaar doel”!

5/5

Enige tijd aan het sporten in de sportschool en uiteindelijk bleef ik steken in progressie. Toen heb ik Kars benaderd om progressie te behalen én voor juiste handvatten zodat ik thuis op een juiste manier kan trainen (door het coronavirus). Samen hebben we gekeken naar wat én hoe ik resultaten wil behalen en dit hebben we in gang gezet. Hierbij hebben we oefeningen gekozen die ik thuis kan doen maar ook straks weer in de sportschool kan oppakken. Elke week enthousiastnaar de training gegaan om een uurtje heerlijk afgemat te worden. Ook kun je Kars buiten de trainingen bereiken voor vragen omtrent voeding of oefeningen.

 

5/5

Ik ben een 50+ die door een te drukke baan niet echt zin heeft om als een duffe gast na het werk bij een fitness center rond te hangen. Het trainen bij FOCUS geeft mij veel plezier. Vooral door de persoonlijke aanpak van Kars. Daarnaast vliegt de tijd om als je traint met een leuke groep van mensen.

Ben nu circa 2 maand bezig en al circa 6,5 kilo afgevallen. Ik adviseer FOCUS als je relaxed maar toch intensief op een plezierige wijze je condities wilt verbeteren waar afvallen vanzelf gaat.

Wil jij ook resultaten behalen? Neem contact met mij op!

Wat ik voor je kan doen:

Personal Training (1 op 1)

Bootcamp training

Online coaching

Volg Focus op Social Media